Solfilm

Vi gør meget ud af at fortælle og vejlede vores kunder om de store økonomiske, men i høj grad klimamæssige, fordele ved brug af Solfilm. (om man tænker indeklima, eller det store billede).
Her er nogle af de overordnet behov som Solfilm dækker.
Solfilm i forskellige variationer kan bruges til at skabe værdi på forskellige områder, hvor Solfilm oftest bliver brugt til kontrol af solvarme, UV-stråler og isolerende effekt. Solfilm bruges også til afskærmning, reducering af blænding og genskin samt til forskellige sikkerhedsløsninger. Derudover er Solfilm til biler (Window tinting) meget attraktiv for mere eller mindre alle bilejere.
Wida Autoglas har mere end 15 års erfaring med montage af Solfilm i biler, både, varevogne og busser. Wida Autoglas analyserer og monterer den mest værdi-skabende løsning for dig som kunde – hvad end det er indenfor Sun & UV-Control, Safe & Security, Decorative eller Automative løsninger.
Wida Autoglas garanterer for montering og film i 5år.

Facts
• Varme nedsætning – Solfilm er den mest effektive måde at reducere uønsket sol varme. Solfilm kan bidrage med op til 78% varme reducering I forhold til ubehandlet glas. Derforuden nem måde at udjævn “hot spots” i hjemmet, i bilen, eller på kontoret.
• Blænding og genskin – ved blænding af solen eller refleksioner fra vand, sne eller omkringliggende bygninger er Solfilm den perfekte løsning til at reducere forstyrrende blænding og genskin.
• Forøge sikkerhed – Ulykker eller vejr-skader kan hurtigt gøre en ødelagt rude eller løs glas til en farlig genstand. Solfilm kan bruges som et sikkerheds-lag til at holde en ødelagt rude sammen.

Kontakt Wida Autoglas for at høre nærmere om hvordan Solfilm kan dække dit behov.